Bent u verder gezond? Maar wilt u toch graag professionele begeleiding, waardoor de kans op blessures gering is? Ook voor regulier sporten bent u bij Medica Fit aan het juiste adres.

Of u nu wilt afvallen, een betere conditie wilt krijgen, een strakker figuur of gewoon een gezellig humeur, dat maakt voor ons allemaal niets uit.

 

U traint te allen tijde onder deskundige en plezierige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

 

 

 

 

 

 

Wel bewegen, weinig kracht

 

Dankzij duidelijke instructies en uitleg over de apparaten en de uit te voeren bewegingen (waar bij ons de nadruk op ligt), zult u snel merken dat u makkelijker en zonder noemenswaardige spierpijn, gezond kunt sporten.  Het gaat bij ons dan ook niet om de kracht, maar om het uithoudingsvermogen van spieren en het lichaam, zodat u er in het dagelijks leven ook profijt van heeft.

 

 

 

Boodschap

 

U ontdekt dat sporten leuk en ontspannend kan zijn en voor iedereen op zijn eigen niveau goed mogelijk is. Dat is de boodschap die we bij Medica Fit aan al onze sporters mee willen geven.

 

Ook het wijzer worden/ het bewust worden over het functioneren van uw eigen lichaam is bij ons een belangrijk doel.

 

 

 

 

Medica Fit en bedrijven

 

Fitness is de meest beoefende sport binnen Nederland, heeft een zeer geringe kans op blessures en het is voor bedrijven vaak ook nog fiscaal aftrekbaar. Dit maakt bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde voor u en uw personeel. Uit onderzoeken is gebleken dat het niet alleen gezond en motiverend is, maar ook een bijdrage levert aan het terugdringen van het (ziekte)verzuim.  Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor de medewerkers van een bedrijf, maar ook voor de organisatie.

Om deze reden biedt Medica Fit de mogelijkheid aan bedrijven om werknemers, in de vorm van samengestelde bedrijfstrainingen, tegen een gunstige prijs te laten sporten. Voor meer informatie hierover, vraag naar de voorwaarden. Dit kan via ons telefoonnummer: 0181-290605, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of u kunt het contactformulier op de site invullen.