Over ons…

 

Medica Fit is een bloeiend sportcentrum aan de Juliana van Stolberglaan welke al een aantal jaar ruimte biedt aan iedereen die met plezier wil bewegen. Medica Fit is een initiatief van fysiotherapeute Meriamme Janssen, die al ruim 30 jaar haar vak verstaat en graag haar kennis en ervaring over het bewegend lichaam wil delen. Haar visie is dan ook: Iedereen kán sporten! Met of zonder lichamelijke klachten of beperkingen, jong of oud. Bewegen is voor iedereen mogelijk.

 

 

 

 

 

Medica Fit begeleidt mensen  o.a. bij conditie-verbetering, afvallen, revalidatie, reïntegratie in het arbeidsproces. Voor 60-plussers heeft Medica Fit zelfs een speciaal tarief!

 

 

 

 

 

Intake

 

Het verschil tussen Medica Fit en een regulier fitness centrum is dat u bij Medica Fit altijd onder deskundige begeleiding sport. Er loopt continue een fysiotherapeut rond in de zaal en de intake zal ook alleen door een fysiotherapeut worden afgenomen. Tijdens deze intake worden uw wensen en verwachtingen doorgenomen, wordt er gevraagd naar eventuele klachten of beperkingen, medische achtergrond en overige wensen. Naar aanleiding van deze gegevens zal met u een individueel trainingsschema worden samengesteld. Dit schema kan in de loop van de trainingen natuurlijk ten alle tijden, indien gewenst, gewijzigd worden. 

Indien u tussentijds ergens klachten heeft gekregen kunt u deze voor of tijdens de training melden, dan wordt er door ons gekeken of er iets in het schema aangepast dient te worden.

 

De collega’s die momenteel werkzaam zijn bij Medica Fit:

 

  • Meriamme Janssen (fysiotherapeute)
  • Ria Waelen (ontspanningstherapeute)