Samenwerking

 

Medica Fit kan, wanneer u dat wilt, ook nauw samenwerken met andere disciplines nadat u een operatie heeft ondergaan of herstelt van ander letsel. Wanneer u bijvoorbeeld terug dient te komen in het ziekenhuis/revalidatiecentrum voor bepaalde trainingen (zonder dat u daarbij verder intern hoeft te verblijven), kunnen wij in overleg met de daarbij betrokken behandelaars deze taak ook voor u vervullen.

 

Voordelen

 

Dit kan voor u inhouden dat u minder ver hoeft te reizen. Ook zijn wij vaak flexibeler qua trainingstijden. En dit allemaal terwijl wij u dezelfde professionele begeleiding kunnen geven als die u in het ziekenhuis/revalidatiecentrum kunt verwachten. Indien nodig houden wij dan ook goed contact met de behandelend arts. Kortom vele voordelen dicht bij u in de buurt! 

 

Revalideren doe je met z'n allen

 

Revalidatie is niet alleen lichamelijk zwaar, maar ook geestelijk. Om iemand daarbij te helpen is het heel belangrijk dat de persoon in kwestie een sterk netwerk om zich heen heeft. Dit netwerk bestaat niet alleen uit familie en vrienden, maar uit veel meer aspecten dan waar we zo 123 aan denken. Hieronder is een schematische, overzichtelijke weergave te vinden. Hoe meer van deze netwerklijnen stabiel zijn, hoe beter de revalidatie zal gaan.

 

 

Medica Fit biedt te allen tijde een luisterend oor en zal proberen indien hierom gevraagd wordt tips te geven, ook als het gaat om mentale problemen. Tevens zijn er diverse mogelijkheden aanwezig welke bij kunnen dragen aan ontspanning of “lekkerder in je vel zitten”. Denk hierbij aan ademcoaching, massages etc.

Meer informatie hierover zie op het Wellness gedeelte van deze website.